A slight oversight

Posted: February 8, 2011 in New Museum

If you look through the photos in our previous post, “Nearing the End of Construction,” you’ll notice all the photos have one thing in common:  a lack of color.

Yet, if you look through the original plans for the museum in the post “By Design,” you’ll notice that color, particularly the paint on the walls, plays a striking role in the over museum design.  In fact, every aspect of the museum – wall color included – had been carefully chosen and planned to create just the right effect.

So, after noticing this ‘slight oversight,’ the painters were called in to give the museum a splash of color.

watching paint dry

Still watching paint dry...

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s